DE GRAAFF, SINDS 1968 SPECIALIST IN CONVECTORPUTTEN EN DESIGN RADIATOREN

DE GRAAFF is leverancier van (mini) convectorputten met een zeer ruime sortering aan roosters. Het enige dat zichtbaar is na plaatsing van de  (mini) convectorput is het rooster. Om deze reden is ons assortiment roosters zeer uitgebreid. Zo hebben we voor vrijwel elke vloer een passend rooster. U treft deze aan in het menu op onze website.

VASCO  designradiatoren zijn gefabriceerd uit een superieure staalkwaliteit. Ze zijn cataforetisch gegrondlakt (zoals in de auto-industrie) elektrostatisch gepoederlakt met een epoxy polyester poeder. Het assortiment is zeer uitgebreid voor zowel badkamer, keuken, woonkamer enz...te veel om apart te benoemen, zie www.vasco.nl

JAGA is een fabrikant uit België gespecialiseerd in LOW H2O convectoren met omkastingen. Daarnaast hebben zij ook een groot assortiment designradiatoren, zie www.jaga.nl    

DRLmulti colom stalen meerkoloms radiatoren komen uitstekend tot hun recht in elk interieur. De klassieke traditionele ronde vormen laten zich goed combineren met authentieke elementen in oude herenhuizen of grachtenpanden. In de moderne woonomgevingen en in kantoren benadrukken ze juist de zakelijke sfeer door een repeterend lijnenpatroon.

DRL gietijzeren radiatoren zijn van origine Franse radiatoren op sierlijke pootjes. De radiatoren stralen een barokke sfeer uit en werden rond 1900 veelvuldig in franse kastelen en herenhuizen geplaatst.

DRL oscar/vip/ekos aluminium radiatoren zijn stijlvolle sfeermakers ze komen door hun strakke vormgeving uitstekend tot hun recht in zowel moderne als klassieke interieurs.

DRL tekno handdoekradiatoren zijn van uitstekende kwaliteit. De radiatoren worden gereinigd in een fosfaatbad en daarna voorzien van een epoxy-poedercoat afwerklaag.  

DRL designkranensets zijn kwalitatief van het allerhoogst denkbare niveau. Het volledige productie-proces inclusief het polijsten en verchromen van de kranen gebeurt volgens de modernste methodes en de meest geavanceerde technieken.

 

De Graaff
Bedrijfsweg 4  
3831 KE   Leusden  
Tel.:  033 - 433 20 90

               

info@degraaffbv.nl